Ulica Kneza Mutimira 48, Livno 80101
034/203-906
znlista@gmail.com

Provjera prijava za glasovanje izvan Bosne i Hercegovine

PRAVEDNO - ODGOVORNO - TRANSPARENTNO

Tijekom dana Središnje izborno povjerenstvo izvijestilo je javnost da je u tijeku obrada prijava za glasovanje putem pošte.
Po informacijama Središnjeg izbornoga povjerenstva za Lokalne izbore 2020. godine dostavljen je mnogo veći broj prijava glasača za glasovanje izvan Bosne i Hercegovine, oko 120.000, u odnosu na prethodne izborne cikluse.
Tijekom dana u ime Županijske neovisne liste uputili smo Središnjem izbornom povjerenstvu zahtjev za poduzimanje mjera i radnji radi provjera prijava za glasovanje izvan Bosne i Hercegovine obzirom da postoji sumnja u izvršenje kaznenih djela vezanih za provedbu izbornog procesa – link: https://docdro.id/OXIVhzT .
Svoju registraciju za glasovanje izvan BiH možete utvrditi putem internet stranice Središnjeg izbornoga povjerenstva BiH – www.izbori.ba , i to klikom na link „PROVJERA PRIJAVA ZA GLASOVANJE IZVAN BiH“ – link: https://www.izbori.ba/Lokalni_izbori_2020/Default.aspx?CategoryID=1042&Lang=4 .
U slučaju da ste nezakonito prijavljeni možete se obratiti Središnjem izbornom povjerenstvu na mail info@izbori.ba ili na http://znlista.org/kontakt – ovaj naš kontakt Vam daje mogućnost da nam anonimno dostavite Vaše informacije popunom samo rubrike sadržaja poruke.
Po zaprimljenoj obavijesti od Vas i u dogovoru s Vama izvijestit ćemo mjerodavna tijela.
Livno, to si ti!
Livno, 08. rujan 2020. godine,
Izborni stožer ŽNL