Ulica Kneza Mutimira 48, Livno 80101
034/203-906
znlista@gmail.com

JESMO LI MI KAO NAROD, STVARNO BLESAVI ?

PRAVEDNO - ODGOVORNO - TRANSPARENTNO

Živimo u vremenu i prostoru gdje prosječnom ili običnom čovjeku svakim danom u svakom pogledu je sve lošije i lošije.

Ne želim stvarati ili širiti nekakvu depresiju i besperspektivnost, samo prikazujem našu zbilju i stvarnost.

Namjera mi je da vam ukazujem na silne bedastoće i manipulacije koje dolaze od vladajućih struktura. To rade godinama, pogotovo prije svake Izbore, bez obzira na Opći ili Lokalni. Pogotovo boli to što sve rade o našem trošku, trošku svih građana.

Život se živi cijelo vrijeme, bez obzira na izborne cikluse, također građani plaćaju svoje poreze po raznim osnovama cijelog vremena, pune Gradsku blagajnu, a Vlast ta sredstva uglavnom troše na mnoge stvari koje nemaju prioritet pa čak i nikakva opravdanja, samim tim ni logiku.

Krenimo redom –

1. Uhljebljivanje svojih partijskih podobnika, prijatelja, roda i kumova.

2. Predizborno rovanje po gradu i pravljenje rotora (ajme majko, zavrtit će nam se …)

3. Predizborno kontinuirano krpanje rupe po mnogim prigradskim i seoskim naseljima je za svu osudu jer način rada i kvaliteta urađenog je do prvih ozbiljnih kiša (Izborna rađa).

4. Predizborno asvaltiranje jedne ulice i igrališta na Brinima još je jedna od manipulacija. https://www.facebook.com/livnoonline/photos/a.325622464115986/4006952862649576/?type=3

5. Korištenje vjere, svećenstva, crkvenih objekata i bogobojaznost biračkog tijela u svoje prljave naume za svaku osudu. https://www.facebook.com/372203322926285/posts/2248723531940912/ Usput da dodam, da je neoprostivo koketiranje ili nasjedanje svećenstva na ove kontinuirane i providne smicalice umišljenih “stožernih hrvatina”. Njima kojima ništa nije sveto da napomenem, Bog gleda sav svoj vjernički puk na jedan način, bez obzira na bio On Vlast, oporba, ova ili ona stranka, ili bio totalno apolitičan.

6. Pogotovo smeta što umišljena antinarodna vlast se ruga zdravom ljudskom razumu i pameti. Vele, oni su sigurni u pobjedi u svim mjestima gdje imaju svoje kandidate.

– Da čovjek ne povjeruje šta izjavljuju. https://poskok.info/covic-uvjeren-u-pobjedu-hdz-a-i-tvrdizacudujuca-uloga-vjerskih-institucija-u-kampanji/

Otvoreno ih pitam, na osnovu čega to zaslužuju, čime su opravdali svoje dugogodišnje vladanje ?

– Dal’ uništenjem svega do čega su došli ?

– Dal’ praznenjem sela i gradova, pa čak i cijelih regija ?

– Dal’ činjenicom da nekoliko Livna živi izvan Livna (npr. Frankfurt i okolina imaju cca 5000 livnjaka) o drugim gradovima i zemljama da i ne pričam ?

– Dal’ je to “uspijeh” ove vlasti ?

Poštovani građani, naša je dužnost da Vam ukazujemo na činjenice, to ćemo raditi i ubuduće a Vi budite zdravog razuma i vjerujte svome umu, očima i svome novčaniku a ne onima koji vas manipuliraju iz godine u godinu i vode u sve lošiju i goru budućnost.

Mile Kovač, Livno ,

13.09.2020.g.